Vitenskapsbasert coaching som fungerer

Jeg tilbyr coaching til ekstra dedikerte sjeler som ønsker å gjennomføre forskningsbasert trening som gir gode resultater.
Meld interesse

God personlig oppfølging

Det som er fint med opplegget til Tor er at han har mye kunnskap, og jeg slipper å bry meg om detaljene og analysene. Det tar han på strak arm, og presenterer “oppskriften” eller veien videre på en svært enkel måte.

Tre enkle steg til resultater

Ta kontakt

Meld din interesse slik at jeg kan kartlegge hva du har behov for. Kartleggingen tar utgangspunkt i din livssituasjon, dine mål, din form, eventuelle skader og hva du liker å holde på med.

Få et tilbud

Basert på kartleggingen får du et uforplikende tilbud på løpende coaching. Du får en totalpris på treningsprogram, personlig oppfølging og tilgang til meg på et nivå du ikke får andre steder.

Jobb hardt

Nå er det på tide å brette opp ermene. Du følger planen vi har satt opp, jobber hardt og kommer nærmere målet hver eneste dag. Vi tester, måler og justerer planen underveis - helt til du er fornøyd!

Nå målene dine raskere med riktig coach

  • Få hjelp til å sette smarte mål det går an å nå
  • Vit at du er på riktig vei med jevnlig testing
  • Kom riktig i gang med tilgang til et stort erfaringsgrunnlag
  • Ikke kast bort tid på trening som ikke fungerer
  • Få hjelp til å komme videre når du står fast
  • Vit at det du gjør er forskningsbasert og validert i studier
  • Få raske svar på alle dine spørsmål
  • Ha trygghet i en sparringspartner som er på ditt lag
  • Få et spesifisert tilbud som er spesialtilpasset din situasjon
  • Løpende justeringer av planen som sikrer resultater
Bilde av Tor André Sandum hos Sandum Personlig Trening

Om meg

Jeg heter Tor André Sandum og er brennende opptatt av å forenkle avansert treningsvitenskap slik at du kan få bedre resultater på kortere tid.

Lær mer om meg og min historie

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor skal jeg velge deg?

Jeg vil bare at du skal velge meg om du selv føler at det kjennes som et riktig valg. Likevel kan jeg komme med litt info om hvordan jeg jobber:

Jeg ønsker å se hele mennesket og sette treningen inn i en større kontekst. Den beste treningsplanen i verden vil ikke fungere om den er lagt opp på en måte som gjør at du aldri har tid eller lyst til å trene. På samme måte vil ikke de beste øvelsene være gode for deg hvis de gir deg smerter eller du synes at de er kjedelige å gjennomføre.

Et samarbeid med meg betyr at vi sammen går gjennom dine mål og ønsker, samt dine vondter, tidligere erfaringer, situasjon på hjemmebane og andre ting som vil ha betydning for treningen din. Ut fra en grundig behovskartlegging vil vi sammen sette opp et program vi begge er fornøyd med, og som du føler at du klarer å gjennomføre på en god måte.

Du vil også få unik tilgang på teoretisk og praktisk kunnskap, og kan gjennom samtaler med meg spørre om alt du lurer på knyttet til trening for styrke og muskelvekst. Ingen spørsmål er for dumme, og jeg vil alltid forberede meg grundig for å gi deg de gode svarene du fortjener.

Jeg ønsker som nevnt bare at du skal velge meg om du føler at vi er en god match. Hvis du har lest styrketreningsguiden min og føler at filosofien jeg har rundt trening virker god, så tror jeg vi kan få til et godt samarbeid!

Hva om jeg må avbryte coachingen? Er det binding?

Jeg skjønner godt at livssituasjonen kan endre seg, eller at det kan oppstå andre ting som gjør at du må avbryte coachingprogrammet. I så fall slipper du å betale for dager du ikke får brukt. Med andre ord kan du gå fra avtalen midt i en måned og bare betale halve beløpet.

Det er ingen bindingstid, og du kan gå fra avtalen med umiddelbar virkning når som helst. Det siste jeg vil er å tvinge deg til å betale for noe som du ikke har sjansen til å få skikkelig utbytte av.

Det gagner ingen av oss.

Må jeg ha en coach for å lykkes?

Nei, absolutt ikke.

Men uten en god sparringspartner må du være motivert for å lære teoretisk kunnskap som i mange tilfeller kan ta 15 – 20 år å tilegne seg. I tillegg må du gjennomføre trening og eksperimentere slik at du klarer å sette denne kunnskapen inn i en større kontekst, og se sammenhenger utenfor det teoretiske og vitenskapelige rammeverket.

Selvsagt kan du med en god og systematisk tilnærming klare å forkorte tiden det tar å tilegne seg all kunnskapen. Men er det ikke like greit å ta en liten “snarvei” gjennom dette coachingprogrammet?

Hvis du ikke er sikker på om du vil søke deg inn i mitt coachingprogram, så kan jeg anbefale min gratis guide om styrketrening. Der går jeg gjennom de viktigste konseptene på en enkel måte. Hvis du lærer alt som står i guiden, så er du på god vei til å kunne lage programmer som fungerer.

Coachingprogrammet er her for deg som ønsker å være helt sikker på at du får resultater av styrketreningen, og ønsker en sparringspartner på reisen mot målet.

Hva om jeg ikke får resultater?

Vi er alle forskjellige, og det gjør at det kreves kunnskap og erfaring å utvikle treningsprogrammer som fungerer på individnivå. Du har kanskje tidligere opplevd å ikke få resultater av treningen din, og er redd for at det samme skal skje igjen.

Det har jeg full forståelse for. Gjennom coachingprogrammet vil jeg ikke bare lage et program til deg og si lykke til på reisen. Jeg kommer til å følge deg opp tett, og justere programmet basert på tilbakemeldinger fra deg, samt fra resultater på tester du skal gjennomføre i løpet av perioden.

Dette gjør at vi sammen lander på et program som faktisk fungerer for deg, og som gir deg resultater. Så lenge du gjennomfører etter beste evne slik programmet tilsier, så vil du både bli sprekere, sterkere og legge på deg muskelmasse.

Jeg har enda ikke opplevd noen som har trent skikkelig og konsekvent over en lengre periode som ikke har fått resultater av treningen.

Hvis det likevel skulle skje at du er misfornøyd med resultatene du får, så har coachingprogrammet ingen bindingstid. Du kan avslutte når du vil og ikke betale for dager du ikke får benyttet.

Må jeg betale alt med en gang?

Coaching er en løpende tjeneste du betaler for hver måned. Vi kan ordne betaling både med Klarna Faktura og kort, og i noen tilfeller vil Klarna kunne gi betalingsutsettelse.

Hva om jeg angrer kjøpet?

De fleste som driver personlig coaching og levering av digitalt innhold frafaller angreretten allerede når de begynner å jobbe med din bestilling.

Jeg har valgt å legge meg på en litt annen linje. Hos meg beholder du din 14 dagers angrerett, som begynner å løpe ved levering av tjenesten.

I klartekst betyr det at du kan gå fra kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt din ordrebekreftelse, uten å oppgi grunn. Du får da alle pengene dine tilbake uten spørsmål.

Må jeg ha tilgang på et treningssenter, eller kan jeg gjennomføre trening hjemme?

Det er dessverre ikke så lett å gjennomføre styrketrening hjemme og få like god effekt som på treningssenter. Du bør derfor ha tilgang til et treningssenter, eller minst ha et rack/stativ, en benk og tunge nok vekter for øvelsene du skal gjennomføre.

Hvis du er ute etter muskelbyggende hjemmetrening anbefaler jeg å finne en coach som spesialiserer seg på calisthenics eller lignende. Det ligger litt utenfor mitt felt og krever avansert teknikkforståelse i de forskjellige øvelsene.

Du beholder din 14 dagers lovbestemte angrerett!

Jeg kommer ikke til å ta fra deg lovbestemte rettigheter når du kjøper coaching av meg.

Hvis du innen 14 dager etter å ha fått din ordrebekreftelse føler at du ikke er fornøyd, så får du pengene tilbake uten spørsmål.

Det er min oppgave å gjøre deg så fornøyd at du ikke angrer på kjøpet.

Det eneste du trenger å gjøre for å benytte deg av angreretten er å si fra innen 14 dager etter kjøpsdato.


Meld interesse