Lei av å kaste bort tid på ineffektiv trening som ikke gir resultater?

Oppnå 3 - 5 kg muskelvekst på 12 uker med min startpakke!

Ta snarveien til gode resultater og benytt deg av avanserte treningskonsepter gjennom min startpakke for styrketrening.

Hopp over 1000 timer med prøving, feiling og vranglære.

Få tilgang til 6 unike treningsprogrammer og gjør deg klar til å oppleve ekte treningsfremgang.

Kjøp den i dag for 1990 kr!

KJØP STARTPAKKE

Startpakken kan definitivt anbefales

Før jeg kjøpte Startpakken manglet jeg et helhetlig program som ga meg forståelse av hvordan styrketrening skulle bygges opp. Endte med for harde programmer som førte til overbelastning og manglende motivasjon.

Startpakken ga meg et helhetlig opplegg hvor det var lett å finne motivasjon og samtidig se en god progresjon. Mange gode tips og alternativer som gjorde det enkelt å finne styrkeøvelser som passet for meg.

Du kan enkelt bygge dine egne programmer fordi Startpakken gir deg en helhetlig forståelse av hvordan musklene fungerer og hva som skal til for å lykkes med kontinuerlig trening. Det var også gode beskrivelser av hvordan overtrening kan unngås.

Startpakken kan definitivt anbefales både for sitt innhold og for Tor sine bidrag med konstruktive og raske svar på spørsmål.

For egen del har jeg hatt en fremgang på 11 % i benkpress, 32 % i markløft og 36 % i knebøy på 1 år. Det er jeg strålende fornøyd med i en alder av 62 år.

SandumPT er omtalt i

Tre enkle steg til resultater

Kjøp startpakken

Startpakken inneholder ferdige treningsprogrammer, maler og konsis informasjon som gir deg et 1000-timers forsprang på din styrketreningsreise.

Utvid din kunnskap

Ta snarveien til muskelvekst og styrke ved å lære deg det du trenger å vite for å trene effektiv styrketrening som ikke kaster bort tiden din. Pakken er full av praktisk anvendbar informasjon.

Bli sterkere

Bruk din nye kunnskap til å få bedre resultater gjennom riktig styrketrening. Velg et av de ferdige trenings­programmene eller lag ditt eget kvalitets­sikrede program.

Slutt å kaste bort tid på trening som ikke fungerer!

Jeg heter Tor André Sandum og har i 15 år hatt en brennende interesse for styrketrening. Det har vært en lang prosess preget av analyseparalyse og en følelse av hjelpeløshet knyttet til den ekstreme mengden feilinformasjon som finnes på nettet.

Jeg vet akkurat hvordan det føles å hoppe fra program til program og legge inn masse innsats uten å se at det bærer frukter. Det er frustrerende.

Det har vært som om det har manglet noen hemmelige ingredienser. Et eller annet som kan sikre økninger i styrke og muskelvekst. Hvorfor ellers legge inn masse energi på trening?

Etter en bachelorgrad i idrettsvitenskap og flere år med gjennomgang av forskning på feltet, så føler jeg meg trygg på at jeg har klart å avdekke de viktigste praktiske tingene du kan gjøre for å få gode resultater av styrketreningen.

Denne informasjonen har jeg samlet i en konsis og strukturert pakke jeg kaller "Startpakken". Målet er å gi deg akkurat det du trenger for å lykkes, uten fyllmasse eller feilslåtte strategier som kaster bort tid.

Jeg ønsker at du skal lykkes, og jeg mener at denne startpakken med ferdige treningsprogrammer, maler og konsis informasjon er den beste måten å få kroppen og resultatene du vet du har i deg.

Du får en fornøydgaranti når du kjøper pakken. Jeg er så sikker på at du blir fornøyd at du får pengene tilbake uten spørsmål om pakken ikke skulle stå til dine forventninger.

Hvis du ikke er helt klar for å kjøpe enda, så er det helt greit!

Les gjerne min store gratis styrketreningsguide, eller ta mitt gratis e-postkurs om styrketrening.


KJØP STARTPAKKE

Startpakke
1990 kr
Informasjon
Hvordan bruke programmene
Tips til trening i praksis
Øvelser og alternativer
Praktisk sammendrag av viktig teori
6 unike treningsprogrammer
Program 1: Overkroppsfokus
Program 2: Beinfokus
Program 3: Rumpeprogram
Program 4: Minimalistisk program
Program 5: Maksimalt effektivt volum
Program 6: Rå styrke
Maler for å lage dine egne programmer
Oppdateringer for all fremtid

Treningsprogrammer for ethvert mål

Ikon som viser treningsprogram med fokus på overkropp

Overkroppsfokus

Klar for å imponere på stranda? Dette programmet trener alle muskler, men gir litt ekstra kjærlighet til overkroppen.

Ikon som viser treningsprogram med fokus på bein

Beinfokus

Opplev eksplosiv økning i styrke og muskelmasse i beina! Dette programmet trener alle muskler, men legger ekstra vekt på underkroppen.

Ikon som viser treningsprogram for rumpe

Rumpeprogram

Si hei til en fantastisk sprettrumpe! Programmet er utviklet spesifikt for å stramme opp rumpemuskulaturen, men trener selvsagt hele kroppen.

Ikon som viser minimalistisk treningsprogram

Minimalistisk program

Aldri tid til å trene? Dette treningsprogrammet gir deg 70 % av resultatene på bare 30 % av tiden. Ingen flere unnskyldninger.

Ikon som viser maksimalt effektivt volum

Maksimalt effektivt volum

Bryt barrierer og push grensene! I dette avanserte programmet presser vi inn så høyt stimulerende volum som mulig hver uke for maks resultater.

Ikon som viser rå styrke

Rå styrke

Vil du imponere på trenings­senteret? Dette spesialiserte programmet lar deg jobbe spesifikt med maksimal styrke og topper formen din mot slutten.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan leveres startpakken?

Å kjøpe startpakken er mer enn bare å kjøpe et treningsprogram. Startpakken er en digital portal som du får tilgang til umiddelbart etter kjøp. Ditt brukernavn blir e-postadressen du brukte for å gjennomføre kjøpet. På e-post får du en ordrebekreftelse med en link til å opprette passord. Når det er gjort kan du logge rett inn for å få tilgang til hele startpakken. Der kan du laste ned treningsprogrammer og maler, samt lese forklaringer og oppdatere din kunnskap.

Er det noen løpende kostnader?

Det er ingen løpende kostnader. Du betaler én gang og vil ha tilgang til startpakken for all fremtid.

Hva om startpakken oppdateres og blir dyrere?

Alle som har betalt for startpakken vil få alle fremtidige oppdateringer helt gratis. Du vil også få en e-post ved viktige oppdateringer slik at du kan laste ned de nyeste programmene eller lese om den nyeste teorien.

Kan jeg betale med faktura?

Ja, du kan enkelt betale med Klarna Faktura og teste startpakken før du betaler. På den måten er du beskyttet av Klarnas kjøperbeskyttelse. Faktura er gebyrfritt og har 30 dagers forfallsdato. Du kan gjennom Klarna sin app eller nettside også utsette forfallsdatoen i inntil 10 dager.

Kan jeg betale med kort?

Ja, du kan enkelt betale med de aller fleste kredittkort og debitkort gjennom Klarna.

Kan jeg få betalingsutsettelse?

Klarna vil i noen tilfeller tilby betalingsutsettelse. Dette kommer opp i kassen og vil være individuelt. Hvis valget ikke er tilgjengelig, så må du kontakte Klarna for å finne ut hvorfor. Sandum Personlig Trening har ikke mulighet til å hente ut denne informasjonen fra Klarna på grunn av personvernhensyn.

Kan jeg angre kjøpet?

Du har lovbestemt angrerett på 14 dager. I tillegg får du en utvidet garanti tilbudt av Sandum Personlig Trening. Denne garantien innebærer at du innen 30 dager etter ordredato kan gå fra ditt kjøp uten å oppgi grunn. Du vil da få alle pengene tilbake uten spørsmål.

Hva er ikke inkludert?

Startpakken er en digital portal med digitalt innhold. Løpende coaching og personlig oppfølging er derfor ikke inkludert, selv om du alltid vil få hjelp med spørsmål knyttet til startpakken.

Hva om jeg trenger hjelp?

Du vil alltid kunne få hjelp med tekniske aspekter knyttet til portalen. I tillegg får du selvsagt hjelp hvis det er noe du ikke forstår knyttet til treningsprogrammene, teorien eller malene. Målet er at du skal lykkes med å få resultatene du er ute etter, og dine spørsmål og tilbakemeldinger er veldig viktige for at startpakken skal bli best mulig. Å få hjelp er så enkelt som å sende en e-post til tor@sandumpt.no med ditt ordrenummer, eller å svare på din ordrebekreftelse. Du kan også sende inn en tilbakemelding direkte i portalen.

Kan jeg virkelig legge på meg 3 - 5 kg muskelmasse på 12 uker?

Det vil alltid være individuelle forskjeller knyttet til hvor raskt man klarer å legge på seg muskelmasse. Jeg kan ikke garantere spesifikke resultater for akkurat deg, men forskning viser at du kan legge på deg imponerende mengder med muskler på bare 12 uker. I denne studien la flere av forsøkspersonene på seg mellom 4 - 6 kg muskelmasse på 12 uker, mens denne studien viste en gjennomsnittlig økning på 5,6 kg etter 10 uker med riktig gjennomført styrketrening. Betyr det at jeg kan garantere de samme resultatene for deg? Dessverre, siden det finnes individuelle forskjeller mellom personer som jeg ikke kan kontrollere.

Det jeg likevel kan garantere er at du får pengene tilbake hvis du ikke er 100 % fornøyd med startpakken og gir meg beskjed innen 30 dager etter kjøp. 30 dager skulle være nok til å se en solid økning i styrke om du følger treningsprogrammene slik de er satt opp, spesielt hvis du er nybegynner. Gjennomfører du treningen som du skal og fortsatt ikke ser noen resultater, så tar du bare kontakt og jeg refunderer deg for kjøpet ditt.

Få pengene tilbake om du ikke er fornøyd!

Jeg er sikker på at du blir fornøyd med startpakken. Derfor ønsker jeg å gi deg en skikkelig god garanti.

Hvis du innen 30 dager etter å ha kjøpt pakken føler at du ikke er fornøyd, så får du pengene tilbake.

Ingen krangling, ingen spørsmål og ingen unødvendige forsinkelser.

Det eneste du trenger å gjøre for å benytte deg av garantien er å ta kontakt med meg innen 30 dager etter kjøpsdato.


KJØP STARTPAKKE