Snarveien til gode resultater av styrketreningen

Startpakken lar deg hoppe over 1000-timer med prøving, feiling og vranglære. Innholdet er basert på vitenskapen fra den store styrketreningsguiden. Kjøp den i dag for 1249 kr!
KJØP STARTPAKKE

Som trener selv vil jeg anbefale Tor

Tor sitter med veldig mye kunnskap. Han baserer sine fremgangsmåter på vitenskap og holder seg til enhver tid oppdatert på den nyeste forskningen.

Tre enkle steg til resultater

Kjøp startpakken

Startpakken inneholder ferdige treningsprogrammer, maler og konsis informasjon som gir deg et 1000-timers forsprang på din styrketreningsreise.

Utvid din kunnskap

Ta snarveien til muskelvekst og styrke ved å lære deg det du trenger å vite for å trene effektiv styrketrening som ikke kaster bort tiden din. Pakken er full av praktisk anvendbar informasjon.

Bli sterkere

Bruk din nye kunnskap til å få bedre resultater gjennom riktig styrketrening. Velg et av de ferdige trenings­programmene eller lag ditt eget kvalitets­sikrede program.

15 år med kunnskap samlet i én kraftfull pakke

Jeg heter Tor André Sandum og har i 15 år hatt en brennende interesse for styrketrening. Det har vært en lang prosess preget av analyseparalyse og en følelse av hjelpeløshet knyttet til den ekstreme mengden feilinformasjon som finnes på nettet.

Etter en bachelorgrad i idrettsvitenskap og flere år med gjennomgang av forskning på feltet, så føler jeg meg trygg på at jeg har klart å avdekke de viktigste praktiske tingene du kan gjøre for å få gode resultater av styrketreningen.

Jeg ønsker at du skal lykkes, og jeg mener at denne startpakken med ferdige treningsprogrammer, maler og konsis informasjon er den beste måten å få kroppen og resultatene du ønsker.

Du får en fornøydgaranti når du kjøper pakken. Jeg er så sikker på at du blir fornøyd at du får pengene tilbake uten spørsmål om pakken ikke skulle stå til dine forventninger.

Hvis du ikke er helt klar for å kjøpe enda, så er det helt greit!

Les gjerne min store gratis styrketreningsguide, eller meld deg på mitt nyhetsbrev.


KJØP STARTPAKKE

Startpakke
1249 kr
Informasjon
Hvordan bruke programmene
Tips til trening i praksis
Øvelser og alternativer
Praktisk sammendrag av viktig teori
6 unike treningsprogrammer
Program 1: Overkroppsfokus
Program 2: Beinfokus
Program 3: Rumpeprogram
Program 4: Minimalistisk program
Program 5: Maksimalt effektivt volum
Program 6: Rå styrke
Maler for å lage dine egne programmer
Oppdateringer for all fremtid

Treningsprogrammer for ethvert mål

Ikon som viser treningsprogram med fokus på overkropp

Overkroppsfokus

Dette programmet trener alle muskler, men gir litt ekstra kjærlighet til overkroppen. Perfekt når du vil imponere på stranda.

Ikon som viser treningsprogram med fokus på bein

Beinfokus

Dette programmet trener alle muskler, men legger ekstra vekt på å øke styrken og muskelmassen i beina.

Ikon som viser treningsprogram for rumpe

Rumpeprogram

Programmet er utviklet spesifikt for å stramme opp rumpemuskulaturen. Du trener hele kroppen, samtidig som du former sprettrumpa.

Ikon som viser minimalistisk treningsprogram

Minimalistisk program

Dette er treningsprogrammet for deg som har dårlig tid, og som vil ha 70 % av resultatene på bare 30 % av tiden.

Ikon som viser maksimalt effektivt volum

Maksimalt effektivt volum

Et avansert program for den viderekomne. Her presser vi inn så høyt stimulerende volum som mulig hver uke for maks resultater.

Ikon som viser rå styrke

Rå styrke

Treningsprogrammet for deg som ønsker å imponere på trenings­senteret. Du jobber spesifikt med maksimal styrke og topper formen mot slutten av programmet.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan leveres startpakken?

Startpakken er en digital portal som du får tilgang til umiddelbart etter kjøp. Ditt brukernavn blir e-postadressen du brukte for å gjennomføre kjøpet. På e-post får du en ordrebekreftelse med en link til å opprette passord. Når det er gjort kan du logge rett inn for å få tilgang til hele startpakken. Der kan du laste ned treningsprogrammer og maler, samt lese forklaringer og oppdatere din kunnskap.

Er det noen løpende kostnader?

Det er ingen løpende kostnader. Du betaler én gang og vil ha tilgang til startpakken for all fremtid.

Hva om startpakken oppdateres og blir dyrere?

Alle som har betalt for startpakken vil få alle fremtidige oppdateringer helt gratis. Du vil også få en e-post ved viktige oppdateringer slik at du kan laste ned de nyeste programmene eller lese om den nyeste teorien.

Kan jeg betale med faktura?

Ja, du kan enkelt betale med Klarna Faktura og teste startpakken før du betaler. På den måten er du beskyttet av Klarnas kjøperbeskyttelse. Faktura er gebyrfritt og har 30 dagers forfallsdato. Du kan gjennom Klarna sin app eller nettside også utsette forfallsdatoen i inntil 10 dager.

Kan jeg betale med kort?

Ja, du kan enkelt betale med de aller fleste kredittkort og debitkort gjennom Klarna.

Kan jeg få betalingsutsettelse?

Klarna vil i noen tilfeller tilby betalingsutsettelse. Dette kommer opp i kassen og vil være individuelt. Hvis valget ikke er tilgjengelig, så må du kontakte Klarna for å finne ut hvorfor. Sandum Personlig Trening har ikke mulighet til å hente ut denne informasjonen fra Klarna på grunn av personvernhensyn.

Kan jeg angre kjøpet?

Du har lovbestemt angrerett på 14 dager. I tillegg får du en utvidet garanti tilbudt av Sandum Personlig Trening. Denne garantien innebærer at du innen 30 dager etter ordredato kan gå fra ditt kjøp uten å oppgi grunn. Du vil da få alle pengene tilbake uten spørsmål.

Hva er ikke inkludert?

Startpakken er en digital portal med digitalt innhold. Løpende coaching og personlig oppfølging er derfor ikke inkludert, selv om du alltid vil få hjelp med spørsmål knyttet til startpakken.

Hva om jeg trenger hjelp?

Du vil alltid kunne få hjelp med tekniske aspekter knyttet til portalen. I tillegg får du selvsagt hjelp hvis det er noe du ikke forstår knyttet til treningsprogrammene, teorien eller malene. Målet er at du skal lykkes med å få resultatene du er ute etter, og dine spørsmål og tilbakemeldinger er veldig viktige for at startpakken skal bli best mulig. Å få hjelp er så enkelt som å sende en e-post til tor@sandumpt.no med ditt ordrenummer, eller å svare på din ordrebekreftelse. Du kan også sende inn en tilbakemelding direkte i portalen.

Få pengene tilbake om du ikke er fornøyd!

Jeg er sikker på at du blir fornøyd med startpakken. Derfor ønsker jeg å gi deg en skikkelig god garanti.

Hvis du innen 30 dager etter å ha kjøpt pakken føler at du ikke er fornøyd, så får du pengene tilbake.

Ingen krangling, ingen spørsmål og ingen unødvendige forsinkelser.

Det eneste du trenger å gjøre for å benytte deg av garantien er å ta kontakt med meg innen 30 dager etter kjøpsdato.


KJØP STARTPAKKE