ArtiklerJeg skriver artikler om trening og helse. Få dem rett i innboksen i ny og ne ved å melde deg på mitt nyhetsbrev. Ingen spam, ingen ekle salgstaktikker og kun sjeldne utsendelser.


Trening er ikke alt i livet

Denne fødselen skulle ikke bli helt som de man ser på diverse fødeprogrammer på TV. Der er det gjerne flere timer med venting. Riene kommer med jevne mellomrom, og man får pause imellom. Kanskje rekker man å sove litt, eller man kan stå på en prekestol hvis man vil. For oss gikk det ikke helt slik, som du nå skal få lese.


Vondt i kneet? Slik blir du kvitt knesmerter

Det kan være mange grunner til at man opplever knesmerter. Noen får smerter når de står på huk, løper eller bøyer kneet. Hvorfor får du vondt, og hvordan kan du få friske knær igjen?


Hvorfor får du gangsperre, og hvilke ting bør du gjøre?

Gangsperre er den kjente følelsen av at du ikke klarer å sette deg på do dagen etter en treningsøkt. Ikke kommer du deg ned trappa heller, uansett hvor mye herlig som befinner seg der nede. Og å dra på trening? Det føles helt uaktuelt.


Hvordan enkelt skape gode vaner som varer?

Hva er det som gjør at folk faller av lasset, selv om de har rekordhøy motivasjon når året starter? Hvorfor klarer ikke folk å bygge vaner som varer? Det skal du få lære i denne artikkelen!


Hvordan få sixpack? 3 uvanlige tips som gir resultater

Det er ingen skam i å ønske å se bra ut. Tvert i mot vil jeg si at det bare er flott om man føler seg vel i sin egen kropp fordi man har oppnådd noe man ikke trodde man kunne klare. Å skaffe seg sixpack er for mange menn og kvinner akkurat en slik ting.


Hva er et EKG, og hvordan fungerer det?

Du har kanskje sett på film den gjenkjennelige linjen med periodevis pip vi ofte får se når helten ligger nær døden på sykehussengen? Det som måles er svært nyttig for behandling og observasjon av hjertepasienter.


Hvilken type intervalltrening er best for vanlige folk?

Er du en av de som sukker oppgitt når du blir parkert av en «tulling» som puster høyere enn et lokomotiv på vei gjennom parken? Du er der bare på en rolig gå- eller joggetur, hva er det denne idioten holder på med?
Spørsmål?