Hvilke personopplysninger jeg samler inn og hvorfor

Jeg samler kun inn personopplysninger hvis du gir dem fra deg på egenhånd gjennom å bruke kontaktskjemaet mitt, ved å melde deg på mitt nyhetsbrev eller ved å bestille en av mine tjenester.

Opplysninger som samles inn gjennom for eksempel Google Analytics for analyse av nettsidetrafikk anonymiseres før de sendes til Google.

Jeg bruker Facebook Pixel for å analysere trafikken til denne nettsiden og i noen tilfeller for markedsføringsformål.

Hvem jeg deler dine opplysninger med

Jeg deler informasjon tilknyttet kjøp av mine tjenester med Conta Faktura. Dette gjøres for å kunne sende deg faktura for betaling. Du kan lese personvernerklæringen til Conta her.

Hvis du melder deg på mitt nyhetsbrev, vil e-posten din deles med Mailchimp. Dette gjøres for at du skal kunne motta mine nyhetsbrev. Du kan lese personvernerklæringen til Mailchimp her.

Hvor lenge jeg oppbevarer opplysninger om deg

Regnskapsopplysninger oppbevares sikkert i minst fem år jrf. bokføringsloven.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger jeg har om deg

Du kan be om at jeg sletter alle personopplysninger jeg har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger jeg er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor jeg sender opplysninger om deg

Opplysningene lagres i Norge. Innsending av kontaktskjema kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer, og noe data kan da bli sendt ut av landet til et annet EU- og GDPR-godkjent land. Denne dataen kan inneholde din IP-adresse.

Mailchimp lagrer opplysninger i USA. Opplysningene overføres på en måte som er godkjent i tilstrekkelighetsbestemmelsen fra Europakommisjonen. Opplysningene vil slettes på forespørsel.

Informasjonskapsler

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gjøre din opplevelse bedre. Informasjonskapsler brukes også for å analysere trafikken og bruken av denne siden. IP-adressen din anonymiseres før den sendes til Google.