Wall of Love

Kjærlighet fra fine folk

Her har vi samlet omtaler fra veldig fine kunder og følgere. Send gjerne din omtale til tor@sandumpt.no.

Startpakken kan definitivt anbefales

Før jeg kjøpte Startpakken manglet jeg et helhetlig program som ga meg forståelse av hvordan styrketrening skulle bygges opp. Endte med for harde programmer som førte til overbelastning og manglende motivasjon.

Startpakken ga meg et helhetlig opplegg hvor det var lett å finne motivasjon og samtidig se en god progresjon. Mange gode tips og alternativer som gjorde det enkelt å finne styrkeøvelser som passet for meg.

Du kan enkelt bygge dine egne programmer fordi Startpakken gir deg en helhetlig forståelse av hvordan musklene fungerer og hva som skal til for å lykkes med kontinuerlig trening. Det var også gode beskrivelser av hvordan overtrening kan unngås.

Startpakken kan definitivt anbefales både for sitt innhold og for Tor sine bidrag med konstruktive og raske svar på spørsmål.

For egen del har jeg hatt en fremgang på 11 % i benkpress, 32 % i markløft og 36 % i knebøy på 1 år. Det er jeg strålende fornøyd med i en alder av 62 år.

God og personlig oppfølging

Jeg har opplevd stagnasjon i treningen, selv om jeg i utgangspunktet følger et program som er veldig godt lagt opp. Tor anbefaler små justeringer og endringer som får meg forbi dette.

Det som er fint med opplegget til Tor er at han har mye kunnskap, og jeg slipper å bry meg om detaljene og analysene. Det tar han på strak arm, og presenterer “oppskriften” eller veien videre på en svært enkel måte.

Tor er en som aldri ser ned på noen, han gjør alltid sitt beste for å løfte andre, både resultatmessing i forhold til trening, men også som menneske og det setter jeg veldig pris på.

Anbefaler Tor som treningsmentor hvis du er en som ønsker et skreddersydd program som gir resultater. Her får du god og personlig oppfølging!

Jeg forholder meg kun til ett sted

Jeg liker å søke svar og løsninger på egenhånd hvis jeg støter på utfordringer i min treningshverdag. Til dette har internett og spesielt YouTube fungert bra for min del. Men i takt med jungelen av blogger, forum, kanaler etc. som vokser og vokser, er min erfaring at rådene/svarene som gis også spriker mer og mer.

Etter at jeg fant Tor hos Sandum.PT forholder jeg meg kun til ett sted!

Tor går i dybden samtidig som det henvises til kilder hvor du kan gå enda dypere i materien hvis du ønsker. Det gir tillitt.

Kunnskapen Tor formidler er overførbar til de fleste metodene innen styrketrening (slynge, strikk, frivekter, apparater osv.).

Jeg anbefaler Tor hvis du ønsker saklig teori/informasjon om styrketrening.

Oppmerksom på den enkeltes behov

Det har tidligere vært utfordrende å vite hva slags program jeg skal bruke for å kunne bli sterkere og mer markert over tid. Det samme gjelder kosthold. Balansegangen mellom kosthold og trening, samt det å legge opp øktene for å få progresjon.

Tor var veldig lett å prate med samt kom med veldig mange gode råd og tips knyttet til både trening og kosthold. Han klarte på en lett måte å forklare hvordan jeg skulle legge opp treningen min samt hva jeg måtte tenke på vedr. kosthold.

Tor er kunnskapsrik, flink til å gi grundige tilbakemeldinger, motiverende og formidler kunnskapen sin på en veldig forståelig måte.

Har er oppmerksom på hva den enkeltes behov er, kan legge opp en plan for hver enkelt og er generelt en som er lett å stole på.

Jeg vil helt klart anbefale Tor! Han greier å formidle kunnskapen sin på en forståelig måte og gjør det lett å forstå hva som trengs for å bli sterkere og sunnere.

Tor er veldig flink til å komme med tilbakemeldinger som føles veldig personlige, og ikke bare noe som er hentet fra en lærebok eller på internett.

Tor gjør jobben for meg

Jeg har alltid vært interessert i kosthold og trening, og liker å holde meg oppdatert på nyere forskning innen disse kategoriene. Problemet mitt er at jeg ikke har tid til å lese alt, og føler ofte at jeg ikke får med meg «hele bildet».

Fordelen med Sandum.PT er at jeg vet at Tor har gjort denne jobben for meg. Jeg slipper å lete mange andre steder. Føler meg også veldig trygg på at artiklene til Tor ikke er synsing og tolkning av forskning til egen fordel (som jeg har inntrykk av er overrepresentert i denne bransjen).

Tor er en utrolig kunnskapsrik person, som jeg anbefaler alle som ønsker resultater av treningen!

Som trener selv vil jeg anbefale Tor

Tor sitter med veldig mye kunnskap. Han baserer sine fremgangsmåter på vitenskap og holder seg til enhver tid oppdatert på den nyeste forskningen.

Han er flink til å sette ord på ting, noe som gjør at det er lett å forstå de instruksene han gir. Som trener selv vet jeg hvor viktig dette er for kunden.

På bakgrunn av mine erfaringer med Tor kan jeg så absolutt anbefale ham som din trener/coach!

Genuint opptatt av styrketrening

Jeg var/er som nybegynner å regne ift. styrketrening, og hadde dermed lite eller ingen erfaring ift. hvordan jeg burde trene for å oppnå de resultater jeg var på jakt etter. Dette gikk på varighet, antall repetisjoner, antall treningsøkter per uke osv.

Gjennom artiklene til Tor fikk jeg inngående kunnskap om hvordan jeg burde/kunne gå frem for å oppnå best mulig resultater ift. bygging av muskler, som er mitt primærmål med treningen.

De grundige redegjørelsene knyttet til antall optimale repetisjoner, intensitet og treningsvolum er gjerne det jeg har viet mest oppmerksomhet i artiklene som er publisert så langt.

Tor virker å være genuint opptatt av alt som har med styrketrening å gjøre, alt fra anatomi og ned til de minste detaljer på hvorfor og hvordan man bør trene for å få optimale resultater. Hans betraktninger er nøye redegjort for som dermed gjør det hele troverdig og man blir fascinert over hvor detaljert han går til verks på de forskjellige temaene.

Jeg har ingen problemer med å anbefale Tor til andre, men ser for meg at dette fortrinnsvis må være til noen som ikke bare er genuint opptatt av å trene, men som også er på jakt etter hvordan man bør trene og hvorfor man bør trene slik.

Tors inngående og detaljerte avhandling basert på forskning og ikke minst hans egne betraktninger og vurderinger vil være til stor hjelp for de som ønsker å gå inn i dybden på hva styrketrening egentlig er, hva det gjør med kroppen, hvordan den påvirker kroppen.

I tillegg til artiklene på nettsiden har Tor har også vært behjelpelig med å gi råd/rettledning/svar på spørsmål jeg har stilt, noe jeg setter stor pris på.