Tor André Sandum

Utdanning fra Norges Idrettshøyskole
Bachelorgrad i idrettsvitenskap
Spesialisering i fysisk aktivitet og helse
Sertifisert personlig trener

Jeg heter Tor André Sandum.

Jeg har en bachelorgrad i idrettsvitenskap med spesialisering i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøyskole. I tillegg er jeg sertifisert personlig trener fra samme institusjon og interesserer meg for styrketrening, utholdenhetstrening, ernæring og arbeidsfysiologisk testing.

Min interesse for trening og utvikling av treningsprogrammer gjør at jeg til stadighet befinner meg med hodet dyppet i vitenskapelige artikler og studier. Jeg mener at selvutvikling er et must også etter endt utdanning på grunn av raske endringer i treningsfeltet.

Filosofien min går ut på lystbetont trening, vitenskapelig grunnlag og personlig tilpasning for best treningseffekt. Det hjelper ikke å ha det beste programmet eller kostholdet hvis du ikke liker det og aldri gjennomfører planen du har lagt opp.

Når jeg ikke er å finne på treningssenteret eller i skogen med hunden, så sitter jeg gjerne med artikkelskriving eller utvikling av programmer jeg ønsker å teste ut.

Jeg er lidenskapelig opptatt av trening og helse. Med mine mange års erfaring har jeg mye lærdom jeg ønsker å dele. Om det er noe du lurer på må du mer enn gjerne ta kontakt!

PS: Du finner mer om min historie på forsiden!