Bilde av Tor André Sandum

Tor André Sandum

Utdanning fra Norges Idrettshøyskole
Bachelorgrad i idrettsvitenskap
Spesialisering i fysisk aktivitet og helse
Sertifisert personlig trener

Jeg heter Tor André Sandum.

Jeg har en bachelorgrad i idrettsvitenskap med spesialisering i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøyskole. I tillegg er jeg sertifisert personlig trener fra samme institusjon og interesserer meg for styrketrening, utholdenhetstrening, ernæring og arbeidsfysiologisk testing.

Min interesse for trening og utvikling av treningsprogrammer gjør at jeg til stadighet befinner meg med hodet dyppet i vitenskapelige artikler og studier. Jeg mener at selvutvikling er et must også etter endt utdanning på grunn av raske endringer i treningsfeltet.

Filosofien min går ut på lystbetont trening, vitenskapelig grunnlag og personlig tilpasning for best treningseffekt. Det hjelper ikke å ha det beste programmet eller kostholdet hvis du ikke liker det og aldri gjennomfører planen du har lagt opp.

Når jeg ikke er å finne på treningssenteret eller i skogen med hunden, så sitter jeg gjerne med artikkelskriving eller utvikling av programmer jeg ønsker å teste ut.

Jeg er lidenskapelig opptatt av trening og helse. Med mine mange års erfaring har jeg mye lærdom jeg ønsker å dele. Om det er noe du lurer på må du mer enn gjerne ta kontakt!

PS: Du finner mer om min historie på forsiden!

Visjon, misjon og verdier

Visjon

Min visjon er at alle mennesker, uansett hvem de er, skal kunne oppnå kroppen de ønsker seg. Dette gjelder uansett om målet er å se bra ut naken, bli sterkest i styrke­rommet, være komfortabel med seg selv, kunne løpe raskt og langt eller rett og slett bare få en god alderdom. Jeg ønsker at alle skal kunne nå sine mål på sine egne premisser ved å følge sin egen vei, og at resultatene man oppnår varer livet ut.


Min historie

Misjon

Min misjon er å drive opplysning i trenings­­­­­vitenskap gjennom å skrive lett­­­­leste artikler, lage trenings­­­­­programmer som fungerer, holde engasjerende foredrag og tilby tilpasset personlig veiledning for at min visjon skal bli til virkelighet. Trenings­­­­­bransjen har blitt ødelagt av click-bait og lettvinte løsninger som tømmer kontoen din uten at de fungerer i lengden. Min misjon er å endre bransjen fra innsiden.


Les artikler

Verdier

Alt jeg gjør skal være forankret i mitt verdi­­sett. Jeg skal være ærlig, ydmyk og alltid åpen for læring og utvikling. Jeg skal dele av min kunnskap når jeg ser et behov for det, uten at du skal trenge å ta initiativet. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å yte service utover hva som forventes. Ikke minst skal jeg ha ekte engasjement rundt hva akkurat du ønsker å oppnå, uten at jeg skal legge mine egne tolkninger og føringer på hva som bør være ditt mål.


Sett et mål

Få nyhetsbrev

Jeg har et nyhetsbrev som gjør at du alltid kan være foran mengden på trenings­­­­fronten. Du får ingen spam og jeg lover at jeg aldri kommer til å prøve å lure deg til å kjøpe noe du ikke trenger. Alt for ofte melder man seg på et nyhetsbrev for så å bli bombardert med unyttige e-poster. Jeg sverger på at du slipper det i mitt nyhetsbrev. Hvorfor ikke bli med i en elite­­­­­gruppe bestående av en håndfull av mine venner og minst ett av mine familie­­­­­medlemmer?


Meld deg på