Fra usikker på styrke­trening til full kontroll med mitt gratis e-postkurs

Slutt å gjette om det du gjør virker. Kurset lærer deg:

  • Hvordan du så og si kan garantere at treningen din gir resultater
  • De 3 største feilene som gjør at du bare går i sirkler uten å oppnå muskelvekst
  • Hvor mye, ofte og hardt du bør trene for at musklene skal respondere som du vil
  • Et lurt lite triks som trigger ekstra muskelvekst uten at du må jobbe hardere

BONUS: Du får også mitt enkle 5-stegs rammeverk for å lage treningsprogrammer som skaper muskelvekst, uten unødvendig kompleksitet som overvelder deg.

Tor gjør jobben for meg

Jeg har alltid vært interessert i kosthold og trening, og liker å holde meg oppdatert på nyere forskning innen disse kategoriene. Problemet mitt er at jeg ikke har tid til å lese alt, og føler ofte at jeg ikke får med meg «hele bildet».

Fordelen med Sandum.PT er at jeg vet at Tor har gjort denne jobben for meg. Jeg slipper å lete mange andre steder. Føler meg også veldig trygg på at artiklene til Tor ikke er synsing og tolkning av forskning til egen fordel (som jeg har inntrykk av er overrepresentert i denne bransjen).

Tor er en utrolig kunnskapsrik person, som jeg anbefaler alle som ønsker resultater av treningen!

SandumPT er omtalt i

Gratis kurs i tre deler

Grunnleggende kunnskap

Du får grunnleggende kunnskap om trening presentert på en lettfordøyelig måte. Du vil begynne å forstå hvorfor du gjør det du gjør på trening, og hvordan det påvirker kroppen.

Tre feil du må unngå

Jeg forteller deg de tre største feilene du må unngå om du ønsker resultater av styrketreningen. Disse feilene holder deg tilbake og hindrer treningen i å trigge muskelvekst.

Garantert progresjon

Jeg forteller deg hvordan du kan garantere progresjon, lærer deg et lurt triks for ekstra muskelvekst og gir deg rammeverket jeg bruker for å lage treningsprogrammer som fungerer.

Er kurset for meg?

Kurset er laget av Tor André Sandum (det er meg!). Jeg har en bachelorgrad i idrettsvitenskap med spesialisering i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøyskole. I tillegg er jeg sertifisert personlig trener fra samme institusjon og har en brennende interesse for styrketrening og muskelvekst.

Dette e-postkurset er for deg som ønsker den raskeste og minst kompliserte veien til muskelvekst og økninger i styrke. Jeg har sammenfattet den store og forvirrende mengden treningsvitenskap til bare 3 lettleste e-poster.

E-postene inneholder bare det du trenger å vite for å trene effektiv styrketrening som faktisk fungerer. Ingen unødvendig info, ingen vanskelige ord og ingen myter eller feilinformasjon som forvirrer deg.

Si farvel til kompliserte og omfattende treningsprogrammer som ikke virker og ønsk velkommen et enkelt og strukturert rammeverk som garanterer at du får utbytte av treningen.

Når du velger å få kurset samtykker du samtidig til å bli med i mitt nyhetsbrev. Frykt ikke: Din e-postadresse lagres på norske servere, og du kan melde deg ut når du vil ved å følge en lenke i hver e-post. Melder du deg ut, så slettes informasjonen din helt.

Jeg spammer deg ikke ned med masse uønsket e-post, og jeg deler ikke din e-postadresse med noen. Les mer i min personvernerklæring.