Hvordan bygge muskler

Problemet ditt er at verden er full av dårlig informasjon om det å bygge muskler. I tillegg ligger informasjonen spredd på mange forskjellige sider. Myter og misforståelser av kompliserte konsepter florerer.

Dette fører til at du ikke får så gode resultater av styrketreningen som du ønsker. Du føler at du ikke kommer noen vei, og målene du har satt deg om muskelvekst blir aldri nådd.

Det er det slutt på fra og med i dag. På denne siden har jeg samlet alt du trenger å vite om styrketrening og muskelvekst. Informasjonen er vitenskapelig begrunnet, og alle påstander har linker til kilder.

For best læringseffekt anbefaler jeg at du leser artiklene i rekkefølge, men du kan også lese om kun de temaene du bryr deg om. Det skader heller ikke å melde seg på nyhetsbrevet mitt slik at du får beskjed når informasjonen oppdateres.

Denne artikkelserien er fortsatt under produksjon. Sjekk denne siden for flere artikler på et senere tidspunkt.Hvordan er musklene bygget opp og hvordan fungerer de?

Vi bør vite litt om hvordan musklene er bygget opp når vi ønsker å trene effektiv styrketrening eller bygge muskler så raskt som mulig. Denne artikkelen går over det grunnleggende på en måte som er enkel å forstå.